SKOVSNOGEN ARTSPACE

Få frisk luft og en indsprøjtning kunst og kultur i juledagene hos Skovsnogen Artspace.

Med den vestjyske skov som udstillingssted, er der bogstaveligt talt højt til loftet hos Skovsnogen Artspace, hvor fantasifulde værker præsenteres under åben himmel. Natur og oplevelsesrum bindes sammen af et 2,5 km markeret stiforløb, der starter ved den store gule snog, som udstillingen har taget navn efter. Over 60 kunstnere har kreeret de over 100 unikke kunstværker, der udfolder sig i det varierende landskab i den privatejede Døvling Meldgaard skov.

Udstillingen er gratis og for hele familien. Der er åbent døgnet rundt.

Læs mere her


Gotiske skur (1)Anna Bak2 (1)
Foto: www.skovsnogen.dk

CISTERNERNES JAPANSKE INDRE

Cisternerne, et tidligere vandreservoir under jorden på Frederiksberg, er blevet som forvandlet af den japanske kunster og arkitekt Hiroshi Sambuichi. Han har med sin totalinstallation ”The Water” forvandlet det underjordiske rum, og som besøgende vandrer man nu over vandet på en fortolkning af den japanske Itsukushima helligdom på øen Miyajima, der er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Du bevæger dig ind i et omsluttende mørke, krydser over broer, og midt i mørket mødes du af dagslyset som falder naturligt ind på en lille grøn ø. Udstillingen er Sambuichis første installation uden for Japans grænser, og den fortryllende oplevelse vækker både fantasien og nysgerrigheden. Kig forbi Cisternerne og få en anderledes og fascinerede oplevelse.

Læs mere her


Cist 23-S1170604
Cist 20-S1170644Foto: Jens Markus Lindhe

“ENSOMHEDENS SPROG” AF UGO RONDINONE

Snart åbner dørene til udstillingen ”Ensomhedens Sprog” på Arken skabt af den anerkendte schweiziske kunstner Ugo Rondinone. Rondinone har skabt et drømmelandskab beboet af 45 naturtro klovne i farverige og festlige dragter. I stedet for at udstråle glæde og humor, som man kunne forvente af dem, så er klovnene trætte og fulde af melankoli. De er blot mennesker, som er trådt ud af klovnerollen, men endnu ikke kostumet. ”Ensomhedens Sprog” er et portræt af en enkelt persons dag, gengivet i 45 handlinger og udtrykt gennem de inaktive klovne.

Udstillingen åbner d.16. december 2017 går frem til d. 30 december 2018.

Læs mere her

Ugo Rondinone, Ensomhedens sprog, 2014-2016. Courtesy kunstneren_IV
Ugo Rondinone, Ensomhedens sprog, 2014-2016. Courtesy kunstneren_I
Ugo Rondinone, Ensomhedens sprog, 2014-2016. Foto Stefan Altenburger
Foto: Ugo Rondinone, ‘ensomhedens sprog’, 2014-2016. Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam. Foto: Stefan Altenburger

”DEN ENKELTE OG DE MANGE” AF RINEKE DIJKSTA

Det er sidste chance for at se den Hollandske fotograf Rineke Dijkstas udstilling på Louisiana – og den vil man ikke gå glip af! Dijksta er blandt de internationalt mest anerkendte og prisvindende kunstnere, der arbejder med det fotografiske og filmede portræt. Hun har i denne udstilling fotograferet både børn og voksne, og hendes enestående og rørende portrætter fanger universelle følelser, vi alle kan genkende.

Udstillingen har sidste dag d. 30 december, og det er derfor oplagt at lægge vejen forbi én af juledagene til en hyggelig tur nordpå til Louisiana i de naturskønne omgivelser.

Læs mere her

RinekeDijkstra_Jalta, Ukraine, July 30, 1993
Foto: Rineke Dijkstra. Jalta, Ukraine, July 30, 1993
RinekeDijkstra_Olivier, Quartier Vienot, Marseille, France, Nov. 30, 2000.
Foto: RinekeDijkstra. Olivier, Quartier Vienot, Marseille, France, Nov. 30, 2000. 
RinekeDijkstra_Kolobrzeg, Poland, July 26, 1992
Foto: RinekeDijkstra. Kolobrzeg, Poland, July 26, 1992

Hvor kigger du hen, når du skal have dækket dit daglige kunstfix?